Головна » 2016 » Липень » 4 » 04.07.2016
15:56
04.07.2016

         

3-й день (3 липня –неділя) VІ регіонального відкритого дитячого фестивалю патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!»

     

Зранку відбулися збори керівників делегацій та колективів.

Колективи та солісти з м.Дубно, м.Вараш, Рівненського району, Сарненського району, Костопільського району, Волинської області прийняли участь у заходах, присвячених 365-й річниці битви під Берестечком в с.Пляшева.

О 17.00 год. відбувся Гала-концерт на відкритій сцені біля водосховища в санаторії «Хрінники». Висловили щирі слова вдячності за участь у фестивалі Б.М.Левшенюк – голова районної державної адміністрації, С.І.Радченко - голова районної ради, також виступив  Ю.В.Парфенюк - голова Дебенської районної державної адміністрації.

Працівниками Будинку творчості школярів підготовлено виставку творчих робіт вихованців та керівників гуртків. Виступи усіх учасників супроводжувалися бурхливими оплесками

Керівники культури Житомирської області подарували усім глядачам щиру пісню та з  вдячністю вручили очільникам Демидівського району коровай. Усім колективам – учасникам фестивалю та керівникам вручено грамоти та пам’ятні сувеніри.

Вечірня програма була досить цікавою та насиченою. Дітям запропоновано показові виступи сектору ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Діти та керівники мали змогу поспілкуватися біля вогнища на березі озера, також усі з великим задоволенням відвідали дискотеку.

Переглядів: 465 | Додав: Kingvolum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]